LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Autonkin voi nyt ajaa sadesuojaan murehtimatta uppoamista.

Mursketta ja multaa
08.06.04 21:00

Tauno nikkaroi pari askelmaa terassista ylijääneestä painekyllästetystä helppaamaan osaltaan kodinhoitohuoneen ovelle ja etukuistille kapuamista. Itse jatkoin pyöreiden kivien siirtelemistä etupihan isosta läjästä talon kivijalan ympärille.

Illalla AJ Tukevan rekkamies Tonteri heivasi pihaan kivi- ja hiekkakasan seuraksi murske- ja multakasan. Ja itse panostaja T. Tukeva saapui myöhemmin kaivurinsa kanssa levittämään läjiä ympäri pihamaata. Lattiavalun ohessa syntyneet laatat piilotettiin eri puolille autotallia, kaksi takaovien tietämille ja yksi aseteltiin hienosti luiskaksi autotalliin. Katoksen alustakin tuli mursketettua, ja autonkin voi nyt ajaa sadesuojaan murehtimatta ajoneuvon uppoamista pehmeään hiekkaan. Tommi toi vielä illan lopuksi muutaman multakasan eri puolille pihaa nurmikkoa varten.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa