LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Siinähän ne aamut ja päivät mukavasti menevät.

Lintubongarit
08.04.04 14:22

Lintueloa näyttäisi Saurakalliolta löytyvän. Aluksi pihassa tepasteli jyvien kimpussa pari keltasirkkua. Parin päivän päästä tuli yksi talitintti ja sitten seuraava. Nyt sirkkuja ja tinttejä on jo ainakin pari kourallista joka aamuisella ja päivällisellä ateriallaan. Eilen yksi punatulkkukin kävi kauempaa tsekkaamassa paikat, mutta ei ainakaan heti uskaltautunut ruoka-apajille asti.

Tänä aamuna lähipellolla oli kolme joutsenta lepäilemässä, pari mustaa isompaa lintua on myös mestoilla pyörinyt, pikkulinnut osaavat mennä aika nopeasti heinien sekaan kyykkyyn isojen poikien saapuessa paikalle. Pari päivää sitten isot linnut ajelivat edestakaisin oksien hakureissulla tonttimme läpi. Miksiköhän risut pitää hakea eri metsästä kuin missä pesä on?

Siinähän ne aamut ja päivät mukavasti menevät 24-h luontokanavaa katsellessa.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa