LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Nyt alkaa olla aika kiittää...

SUURET KIITOKSET
05.03.04 15:33

Nyt alkaa olla aika kiittää kaikkia rakentamiseen osallistuneita. Ilman teitä tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista. Suurin osa virittelystä meni hienosti, eikä yllätyksiä kauheasti ilmaantunut.

Kehoitan kuitenkin kaikkia talonrakentamisurakkaan ryhtyviä pyytämään kaikki tarjoukset ja toimitusajankohdat ym. yksityiskohdat AINA ja EHDOTTOMASTI paperilla. Monta turhaa kinastelua jää väliin. Kauppojen tekohetkellä tämä asia saattaa tuntua kovinkin turhalta, mutta tehkää itsellenne palvelus ja älkää jättäkö papereita tekemättä tai pyytämättä. Se valistuksesta, nyt kiitosten pariin.

Eli mahdollisimman suuret kiitokset ainakin seuraaville suurimman panoksen antaneille (lista täydentyy sen mukaan kun muistot pulpahtelevat esiin, tässä siis kaikki viikko- tai kuukausitolkulla paikalla hikoilleet):

Jorma (kirvesmies, jota ilman rakentaminen olisi venynyt huomattavasti pidemmälle aikavälille, lisäksi loputon rakentamisen tietolähde ja maailman tarkin ja tunnollisin työmies)
Tauno (isäni, hankintapäällikkö, jokapaikan höylä, tuntee kaikki ja jaksaa tehdä töitä loputtomiin)
Antti (vastaava työnjohtajamme ja tuleva naapurimme)
Eppa (enoni, lomaillut Tuurissa viime syksystä asti puuhastellen työmaallamme sekä sähkömiehenä, että Jorman apumiehenä sekalaisissa hommissa, lisäksi hulvaton seuramies - ei juurikaan hiljaisia tai tylsiä hetkiä)
Tukevat (kaivuri- ja maansiirtohommat ajasta ja paikasta riippumatta, lisäksi aika lailla ehtymätön välivarasto mm. erilaisia putkia)
Kari (IV- ja KVV-vastaavamme, putkityöt sujuvat mainiosti ja aina viimeistään ennen seuraavaa työvaihetta)
ja Kastellin rakennusporukka sekä Töysän kunnan rakennusystävällinen touhu Töysä-bonuksineen ja neuvoineen.

Muuttoavusta kiitosta Tanjalle, Kallelle, Katille, Ossille ja Taunolle. Ja Takamäki-yhtiöt kuittaavat kiitokset Jumpperin lainasta ja loputtomasta suvaitsevaisuudesta erään www-suunnittelijan epäsäännöllisiä työaikoja kohtaan.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa