LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Kaikki oli valmiina muuttotarkastusta varten....

Muuttotarkastus
27.02.04 18:00

Kaikki oli valmiina muuttotarkastusta varten. Portaat ja kaiteet, palotikkaat, palovaroittimet, hellan kaatumiseste, kipinösuojat ja parvekkeen kaiteet. Kello 15:00 Martti Haapa-aho saapui tuota tarkastusta tekemään. Antin ja Martin kanssa taloa kierrettiin ja ylläoleva hyväksi todettiin. Puutelistaan kuitenkin saatiin merkittyä lukittava myrkkykaappi, jossa kuulemma säilytetään pesuaineita. Koskaan en tuollaisesta ollut aiemmin kuullut tai lukenut.

Muuttolupa kuitenkin saatiin. Pakettiauto olikin jo pihassa valmiina täynnä rojua, joten muutto alkoi saman tien. Sunnuntaihin asti sitä enemmän tai vähemmän aktiivisesti tehtiin mukavan kokoisen joukon avustamina. Kiitos Kati, Ossi, Tauno, Tanja ja Kalle.

Ilkka Pirttimaa kommentoi 02.03.04 14:36

Tulipa mieleen yksi knoppi, josta narahdimme täällä pääkaupunkiseudulle: Kaikki käyttöohjeet olivat nätisti mapissa, mutta viemärikaivon puhdistusohje puuttui! Sitä ei tule kaivon mukana, joten valmistajalta tilaamalla tämäkin asia on kunnossa!

Kommentoi kaikkea ylläolevaa