LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Todella huono tiedotusosasto tällä JT-portaat ay:llä.

Verhotankoja
25.02.04 21:00

Aamulla Jorma käväisi pikaisesti liimaamassa eritasolistat alakerran parkettien ja laatoitusten välille. Muuten mainio kirvesmiehemme joutui sitten siirtymään naapurin puolelle ja aloittamaan saman urakan melkein alusta. Tai no, sisällähän sielläkin on hommia jo pitkän aikaa tehty.

Eppa viritteli päivällä vielä toiseksi viimeisiä sähköjä. Pienimäki oli jossain välissä päässyt yllättämään ja tuomaan sähkötarkastusasiakirjan talolle. Eli nyt on sekin asia kunnossa.

Portaita siis kovasti odoteltiin, kahden maissa soitin JT-portaat ay:öön, kun äijistä ei mitään kuulunut. Viimeksihän sankarit lupasivat portaat tiistaina tai keskiviikkona paikan päälle. Ei kuulemma onnistu tänään. Tässähän meinaa jo hieman rauhallisempikin kaveri hiiltymään. Huomiseksi vannoivat kautta kiven ja kannon rappuset asennettuna paikoilleen. Eipä niitä sen jälkeen kyllä enää tarvitse tuoda ollenkaan. Todella huono tiedotusosasto tällä JT-portaat ay:llä, kolme kertaa on jo luvattu eri päivinä rappuset toimittaa, mutta kertaakaan ei eri ilmoitusta ole aikataulun myöhästymisestä tullut. Joka kerta olen joutunut erikseen poikien numerot kaivelemaan ja soittelemaan, että joskohan ne tikkaat paikalle saataisiin. Nyt on kyllä jo puhelimen muistissa tuokin numero.

Tauno asenti keskuspölynimurin lopullisesti paikoilleen ja testasi luukut. Imua löytyi joka paikasta mistä pitikin. Siitä innostuneena Sakke imuroi puoli taloa.

Ruuvailin pari lamppua ja muutaman verhotangon paikoilleen. Olikin muuten hieno huomata aukko sivistyksessä verhotankojen pituuden ilmoittamisen osalta. Esimerkiksi 160 cm tankopussin kyljessä tarkoittaa, että tanko on noin 151 cm pitkä. Eli liian lyhyt. Jokainen mitta oli mitattu ne mollukat tangon päissä. Melko pienillä vaurioilla kuitenkin selvittiin, yksi tanko pitää heivata takaisin liian lyhyenä ja pari uutta piti hakea tilalle.

Ruuvasin myös palohälyttimet valmiuteen. Yläkertaan kaksi: Saken ja meidän makuuhuoneisiin ja alakertaan porrasaukon lähistölle olohuoneeseen yksi.

Illalla Sanna ja Kati kävivät verhokaupoilla. Ja sopivaa kangasta löytyi, Kati lupasi ommella taitokset huomenna.

Laitoin vielä lopuksi pari halogeeniä paikoilleen ja vaihdoin vanhoja 50 wattisia pienempitehoisiin malleihin. Nyt ei pitäisi diskoilla enää ainakaan näiden valojen osalta.

Avainsanat:

JT-portaat, toimitusajat eivät pidä, JT portaat, Kurhelan puutuote ky, beam, keskuspölynimuri, halogeeni, verhotanko, palohälytin

Tapio K kommentoi 26.02.04 13:46

Kansa tahtoo kuvia!

Kun alkaa olla teitin pytinki pystyssä, niin pitäisihän sitä nettikansan saada ihailla..

Kai kommentoi 26.02.04 23:05

Sori, mutta kansan täytyy nyt odottaa hieman. Vähäiset 24 tuntia vuorokaudessa ei riitä kaikkeen. Sitä paitsi kamera unohtui äsken vahingossa talolle. Nyt South Parkin pariin.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa