LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Olohuone tuntui välillä diskoteekiltä.

Olohuoneen parketti
18.02.04 20:00

Keittiöasentaja heivautti altaan paikoilleen. Tason olisi voinut öljytä ensin, mutta asentajalla ei ollut jostain syystä öljyä, eivätkä tienneet mistä sitä saisi. Minullekin soittivat ja kysyivät saisiko sitä Keskiseltä. Enpä nyt aivan siihen hätään osannut vastata.

Jorma asenteli listoja paikoilleen.

Kävimme Epan kanssa kyläkaupassa hakemassa pari lamppua, lamppujen kattokoukku-pistorasiaviritelmiä, peitelevyjä sisäovien lukkoihin ja muuta roinaa. Eppa oli päivällä asentanut halogeenejä alakertaan sinne tänne.

Metalli-Pärnänen toi kuparista takomansa liesikuvun. Samalla tehtiin lisätilauksia: takan edustalevy ja päällyslevy, tuulikaapin seinäaukkolevy ja parit palotikkaat.

Illalla Jorma ja Tauno asentivat alakerran olohuoneen parketit paikoilleen. Parkettien alle tuli niin ylä- kuin alakertaankin mahtava tyroksipallukkaviritys. Itse ruuvailin peitelevyjä sisäovien lukkoaukkoihin, kodinhoitohuoneen oveen päätettiin laittaa avaimen mentävä aukko mahdollisen lukitushalun takia, pesuhuone ja sauna ovat kuitenkin samaisen oven takana. Peittelimme vielä lopuksi Taunon kanssa uudet parketit paksun paperin alle piiloon.

Osassa halogeeneista taisi olla jotain vikaa, olohuone tuntui välillä diskoteekiltä.

Avainsanat:

liesikupu, parketti, karelia, silky, halogeenivalo

Jan Friman kommentoi 25.02.04 10:59

Morjens

Onko sinulla kuvaa teille asennetusta karelian parketista?
Olko se story, lankku viistetyin reunoin?
Aikeisemmissa päivä kirjoissa mainitsit oljytty? Oliko siinä lukkopontti?

T Jan

Kai kommentoi 25.02.04 13:12

Onhan noita kuvia. Ehkäpä tännekin joku päivä tulossa.

Story, viistetyin reunoin, öljytty. Lukkoponttia ei tuohon saanut. Tilasimme 160 leveää, mutta jostain syystä sitä ei saatu, saatiin sitten samaan hintaan 180.

Kai kommentoi 25.02.04 21:26

Diskoteekki aiheutui siitä, että ylijäämävarastosta löytyneet käytetyt halogeenit olivat 50 wattisia. Muuntajat oli mitoitettu hieman pienemmälle teholle.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa