LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Otimme sitten sen hierovan mallin.

Tietoverkko ja pönttöjä
14.02.04 15:00

Tauno ja Harjun Heikki löivät talon sisäisen tietoverkon pystyyn. Huoneista tulee kaapelit tuulikaapin kaappiin, jossa pätsäykset voidaan suorittaa paikasta toiseen. Tarvii varmaan jostain hankkia hubi.

Ala-mutka liimasi alakerran pöntön paikoilleen ja roudasi toisen pöntön valmiiksi yläkertaan. Ruuvasipa myös samalla suihkun ja lavuaarin pesuhuoneeseen. Otimme sitten sen hierovan mallin, Oras Sensiva. Oli se muutenkin jykevämmän tuntuinen ja siinä oli vetonarusysteemi lapsille. Suihkun saa vedettyä alas vähän vaatimattomammankin pituinen henkilö.

Maalasin parvekkeen kaidelautojen kolme päällimäistä puolta. Viimeiset sivut jäävät sitten huomiselle.

Avainsanat:

hub, hierova suihku, oras, sensiva

Kommentoi kaikkea ylläolevaa