LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Suunnilleen samalla hetkellä Tuurissa Antti lupasi omat ylimääräiset mutkansa minulle.

Valaisinostoksilla
13.02.04 19:00

Jorma paukutti listoja paikkaan jos toiseenkin. Ja Eppa kytki sähköjä.

Tauno haki keittiön seinälaatat RTV:stä ja vei samalla ylimääräisiä laattoja takaisin. Hakipa myös samalla reissulla puuttuvat keskuspölynimuriputkiston mutkat. Suunnilleen samalla hetkellä Tuurissa Antti lupasi omat ylimääräiset mutkansa minulle. Naapuriin nimittäin tulee samanmerkkinen järjestelmä pölyn imuroimiseen.

Pintamaalasin eilisestä jäljelle jääneen kattoikkunan valokehyksen. Saa nähdä kestääkö vai murtuuko pinnat, Jorma olisi suositellut lasikuitutapettia kyseiseen kohteeseen, mutta sitä nyt ei sitten ulkonäkösyistä laitettu.

Käväisimme Sannan, Saken ja Epan kanssa kyläkaupassa valaisinostoksilla. Käteen tarttui niskojaraastavan valintasession jälkeen kaksi kuu-plafondia Saken huoneeseen ja yläkerran aulaan joku sinertävä sekä makuuhuoneeseen lintu-malli. Niin, ja pesuhuoneeseen sellainen perusmalli.

Lakkasin vielä lopuksi jalkalistat. Tauno kittasi porrasaukon välipohjaseinät ja tuulikaapin viimeisen seinän.

Avainsanat:

RTV, valokehys, beam keskuspölynimuri, plafondi, jalkalista

Kommentoi kaikkea ylläolevaa