LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Tilasin yhden putken Lämpötalosta alkuviikosta siinä uskossa, että yksi lisäsuora riittää.

Keittiökalusteita
12.02.04 17:00

Keittiökalusteasentaja saapui tänään paikalle. Ja iltapäivään mennessä lähes kaikki kaapit olivatkin jo paikoillaan niin keittiössä kuin kodinhoitohuoneessakin. Tasot, ovet ja loput kaapit asennetaan ensi viikolla.

Tauno kävi hankintapäällikkönä hakemassa tarjouksia kodinkoneista lähiseudun liikkeistä. Oli Boschia, Upoa ja ties mitä. Olisiko kellään suosituksia mihinkään suuntaan? Tarkoitus on ostaa jääkaappi-pakastin 60/40, keraaminen liesi + uuni ja pyykinpesukone. Kelpoisa astianpesukone meiltä löytyykin ennestään. News-palstoilta sai niin monenkirjavaa haukkua ja kehua, että ei enää ottanut mitään selkoa eri merkkien (laatu-)eroista.

Jorma asenteli päivän kattolistoja yläkertaan ja ikkunalistoja sinne tänne. Eppa teki sähköhommia.

Ala-mutka kävi virittelemässä putkistoja ja toi pari suihkua malliksi. Tavallinen Oras ja Oras sensiva hierova suihku olisi valittavana.

Havaitsimme, että Beam-keskuspölynimuriin tarvitaan vielä lisää mutkiakin asennuksen loppuunsaattamiseksi, ihme ja kumma, että noissakin määrissä pitää tuolla tavalla pihtailla, vaikka suunnitelma ja tavara otettiin samasta paikasta eli Lämpötalosta Seinäjoelta.

Tilasin yhden putken Lämpötalosta alkuviikosta siinä uskossa, että yksi lisäsuora oli riittänyt. Mutta kuten havaintomme osoitti niin mutkiakin tarvittaisiin lisää, valitettavasti tilaus oli kuitenkin jo saapunut Lämpötaloon. Soitin Rautiaan, mutta heillä oli Allawayn edustus, eivätkä ne putket ilmeisesti ole yhteensopivia Beamin kanssa. Samalla puhelulla utelin palotikkaista. Malleja oli kokoontaittuvasta tavalliseen.

Tauno kysäisi Nuorisoseuran rakennustarkastuksen yhteydessä eri kerroksen ikkunoiden väliin tulevien palotikkaiden riittävyydestä ja siunaus saatiin. Eli tikkaiden ei tarvitse välttämättä tulla alas asti.

Otepohjailin jalkalistat autotallin lakkahöyrykeskuksessa.

Avainsanat:

bosch, upo, keittiö, kalusteet, beam, keskuspölynimuri, palotikkaat, lämpötalo

Kommentoi kaikkea ylläolevaa