LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Vesivarastoja täytyi täydentää munasillaan.

Saunojat
11.02.04 21:30

Pintalakkasin yläkerran kattolistat, ilmeisesti oli käynyt niin, että Sanna oli vahingossa vedellyt pohjalakat kahteen otteeseen listoille. Ei siinä mitään, yhteispelillä samaisen Sannan kanssa sudittiin pinnat paikoilleen. Alakertaanhan ei mitään kattolistoja tule, joten tämä tavara oli nopeasti hoideltu. Listat piti muuten ajaa sirkkelin läpi täydellisen sopivuuden takaamiseksi.

Lakkasin eilen otepohjaamat jalkalistat sekä muutaman ikkunalistan, Eppa jatkoi sähköhommien parissa kytkien mm. kiukaan toimintakuntoon. Jorma kiinnitteli listoja paikoilleen. Tauno maalasi porrasaukon pahimmat kohdat pitkiltä tikkailta päin. Tikkaiden terävät osat suojattiin hienosti tarkett-maton palasilla.

Illan päätteeksi otimme makkarapaketin ja limonadia mukaan ja suunnistimme toiveikkaina Epan ja Saken kanssa uutta saunaa kohti. Vettä piti hakea autotallista, mutta eipä tuo menoa haitannut. Pikemminkin kiihdytti, kun kesken saunomisenkin täytyi vesivarastoja käydä munasillaan täydentämässä. Pihalla oli kuitenkin hulppeat -25 tai jotain. Löylyt olivat erittäin makoisat.

Avainsanat:

otepohja, ikkunalista, kattolista, kiuas, helo, softhot

Kommentoi kaikkea ylläolevaa