LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Ja hei, pohjamaalasin vielä tuulikaapinkin.

Muovimatot yläkertaan
10.02.04 19:00

Jorma asenteli eilen lakkaamiamme ovi- ja ikkunalistoja paikoilleen. Kulmien leikkaus kävi kätevästi ihmelaitteella, joka sivalsi listat poikki tosta vaan siististi.

Ahonen kävi liimaamassa tarkett extra -muovimattomme yläkerran makuuhuoneeseen ja Saken huoneeseen. Jälki oli siistiä ja haju muovista.

Kävin töistä päin Rautiassa hakemassa sinkittyjä ruuveja parvekekaiteita varten, samalla reissulla kainaloon tarttui paketillinen keraamisia kiuaskiviä, tarjouksessa kun olivat. Katsotaan nyt onko niistä pökäleistä sähkösaunan taltuttajiksi.

Juurakko toi osan keittiö- ja khh-kaapeista päivän etuajassa, ilmeisesti hyvittääkseen asennuksen alkamisajankohdan siirtymisen yhdellä päivällä. Asentaja tulee sitten perässä luultavasti torstaina. Tavara näytti hyvältä ja oli ammattitaidolla kasattu.

Harrastin vielä pientä korjailumaalausta katon rajauksissa. Kannattaa laittaa rajauskoneeseen kunnolla maalia heti ensimmäisellä kerralla, niin ei tartte kattoja ja nurkkia montaa kertaa korjailla. Ja hei, pohjamaalasin vielä tuulikaapinkin.

Illalla lakkasin ja otepohjailin loput ikkunalistat ja aloitin jalkalistojen otepohjauksen. Vellukin kävi alkuiltahatseilla katselemassa lakkaushommaa jonkun tovin ajan.

Jorma katsasti pakettiautonsa tänään työpäivän päätteeksi, huomenna kuulemme kuinka asiointi sujui. Näköjään osa työmiehistämme hoitaa tämänkin homman kunnialla.

Kylmä. -26.

Avainsanat:

ovilista, ikkunalista, tarkett, muovimatto, rautia, keraaminen, kiuaskivi, petri juurakko, pohjamaalaus, otepohja, lakkaus

MS kommentoi 11.02.04 13:27

Kylmyydestä tulikin mieleen, paljonko sisälämpötila on ollut? Paljonko sähköä on kulunut?

Kai kommentoi 11.02.04 13:42

Sisälämpömittaria ei ole vieläkään hommattu, mutta lämmintä on riittänyt (liiankin kanssa). Sähkönkulutuksesta luvassa jotain taulukoita myöhemmin.

Muutama 500W halogeenivalaisin lähes koko ajan päällä tosin hieman vääristää sähkönkulutusta.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa