LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma sai saunan omalta osaltaan luovutuskuntoon.

Listojen lakkausta
09.02.04 19:30

Saimme luvan lakata osan listojen reunoista uudelleen. Ja kyllähän niistä hieman otepohja paistoikin läpi. Reunojen kanssa täytyy olla erityisen tarkkana, koska niitä ei toista kertaa lakata. Etusivut vain vedetään pienten naulanreikien takia uusiksi. Ja mehän Sannan kanssa lakkasimme niin, että höyryjä tuli illan päätyttyä jo korvistakin.

Hain iltapäivällä akryylimassaa ja silikonia kyläkaupasta, harmikseni rakennuskemian silikoni 42 (vaalean harmaa) oli loppunut ja sitä lupailtiin vasta ehkä perjantaille. Otin sitten puuliimaa Jormalle lohdutukseksi.

Jorma sai saunan omalta osaltaan luovutuskuntoon. Haimme heti illalla kyläkaupasta Helon softhot 60 st -kiukaan, jota olin jo hieman etukäteen katsellut. Nyt tarvitsee vielä hätyyttää Eppa sähköjen kytkemiseen niin pääsemme asiaan.

Jorma virittitteli päivällä tuulikaapin viimeisen seinän kuntoon. Nyt kaikki johdot ja letkut ovat siis piilossa.

Avainsanat:

helo, softhot, kiuas

Kommentoi kaikkea ylläolevaa