LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Itse en juuri tuota kyseistä myrkkyä juo.

Pannukahvit
08.02.04 19:00

Aamulla huomasin remontti-reiskasta sivusilmällä yläkerran hätäpoistumistikkaihin idean. Lyhyet tikkaat oli sijoitettu ylä- ja alakerran ikkunoiden väliin. Kyllähän siitä jo varmaan sitten loput hyppääkin jos tuli kutittelee rystysiä.

Korjailin hieman aiempia maalauksiani. Varsinkin katonrajojen ja nurkkien pintamaalikerrokset näyttivät turhan ohuelta. Joten nämä kohdat saivat lisää väriä. Kävin läpi keittiön ja olohuoneen näissä merkeissä, ja lopputulos parani huomattavasti, ehkä nämä kannattaisi vetää jo ensimmäisellä kerralla kunnolla. Lisäksi takan takaseinälle pintamaalia. Sanna lakkasi yläkerrassa loput kattolistat uudelleen.

Tauno siivosi autotalliin ovi- ja ikkunalistamaalauksen mentävän aukon ja sitaisi samaan menoon otepohjaa listoihin.

Sanna keitti pannukahvit vasta rasvatulla puuliedellä, ja hyvää ilmeisesti tuli. Itse en juuri tuota kyseistä myrkkyä juo. Kahvien jälkihöyryissä Tauno ruiskutteli silikonia lasitiilien reunoihin.

Illalla kävimme vielä Sanna kanssa lakkaamassa osan Taunon otepohjaamista ikkuna- ja ovilistoista.

Vieraita kävi pitkin päivää. Oli naapurin Anttia ja Lilliä, Ahtia, Ossia, Katia, Jussia, Heliä, Juulia, mummia ja vaikka mitä. Takamaiden tonteilla tuntuisi myös jonkinlaista vipinää olevan, ainakin autoja tiellä vilisi.

Avainsanat:

ovilista, ikkunalista, otepohja, pannukahvi, silikoni

Kommentoi kaikkea ylläolevaa