LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Puulieden rasvaus hoitui rypsiöljyllä.

Kaikenlaista maalausta
07.02.04 17:30

Maalauspuuhissa lauantaipäivän ratoksi. Sanna kuultolakkasi yläkerran kattolistat uudemman kerran. Minä pohjamaalailin lähes viimeisiä pohjamaalamattomia kohtia eli takan tauksen tiiliseinän, tuulikaappi vielä jäljellä tuota hommaa. Ja autotalli.

Maalia täytyi tankata lisää Rautiasta. Haimme vielä 18 l pohjamaalia ja saman verran maalarinvalkeaa siro-plastia pintaan. Ja samantien pintamaalaamaan. Yläkerran aulan eilisestä jääneet tähteet sekä lähes koko porrasaukko, sen verran mitä tikkailta päin pystyin. Nurkan ylimmät ja vaikeimmat kohdat jäivät vielä mietittäviksi.

Vetelin kodinhoitohuoneeseen pintamaalia sen verran, että kahteen vessaan ja mainittuun khh:seen tarkoitettu maali loppui. Yläkerran vessan kanssa pitää keksiä sitten jotain muuta. Ilmeisesti lasikuitutapetti imee maalia enemmän kuin etukäteen ajateltiin. Sanna pesi pesuhuoneen ja saunan lattiat viimeisen päälle säihkyväksi. Maalauksen jälkeen irroitimme suojapaperit khh:sta sekä alakerran vessasta ja sanna pesi nekin. Kyllä nyt kelpaa.

Puulieden rasvaus hoitui rypsiöljyllä. Ihra olisi ilmeisesti ollut parempaa, mutta sitä ei nyt tähän hätään ollut käsillä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa