LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Ihmeellisen ärsyttävästi tarrat ovat maailman parhaalla liimalla kiinnitetty.

KHH lasikuitutapetointi ja maalausta
01.02.04 18:30

Tauno oli jo maalannut kodinhoitohuoneen katon, kun me vasta saavuimme paikalle. Iskin telani yläkerran kattoikkuinoiden valoreunuksiin. Olikin verrattoman hankalaa maalattavaa, pää kopsahteli vähän väliä maalipintoihin ja puoli-ilmainen raidoitus tuli samalla.

Sanna rapsutteli Domuksen tarroja ikkunoista. Ihmeellisen ärsyttävästi nekin tarrat täytyy olla maailman parhaalla liimalla laseihin kiinnitetty. Sakke toimi takkamestarina ja makkaraa paistettiin moneen otteeseen, eilisen myräkän ansiosta piippu oli ilmeisesti hieman lumessa, kun veto oli aluksi heikonlaista. Kyllähän sitä lunta eilen tulikin, kuulemma tyyliin kerran kymmenessä vuodessa.

Hetken olin Taunon liima-apuna kodinhoitohuoneen lasikuitutapetoinnissa. Ja sitten taas hakattavaksi harrastuksen pariin.

Illalla maalasin vielä alakerran wc:n katon toistamiseen.

Vieraskäyntejä Jauhiaisten, anopin ja Ahokkaan taholta. Ossi teki lumityöt lämpimikseen.

Avainsanat:

domus, ikkuna, ikkunat, lasikuitutapetti

Kommentoi kaikkea ylläolevaa