LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Puuliettäkin kokeiltiin ja tuli tuli.

Pesutilojen lattialaattojen kimpussa
28.01.04 19:55

Karkasin taas päivällä töistä ja yhytin Jorman kodinhoitohuoneen lattialaattojen saumauksen kimpusta. Sauna, pesuhuone ja alakerran wc olivat jo saumattu. Ei muuta kuin kotoa hakemani riepu käteen ja saumalaastirippeitä hinkkaamaan. Tarkoitus oli siis saada lattialaatat siisteiksi. Välillä kostutin joka huoneen saumat sienellä, etteivät pääse kuivamaan liian nopeasti.

Iltapäivällä käväisin kotona syömässä ja palasin Saken ja Sanna kanssa pelipaikalle. Hinkkasin loput laastiroiskeet pois Saken ja Sannan toimiessa kostuttajina. Polvisuojat ovat hyvä lisävaruste tähän hommaan.

Illalla pohjamaalasin keittiöstä jääkaapin taustan ja yläkerran wc:n lasikuitutapetin. Taunon kanssa hioimme yläkerran makuuhuoneiden lattiat ylimääräisistä kittiroiskeista lattiatasoitusmiestä silmällä pitäen. Sanna vielä imuroi huoneet. Jossain välissä Tauno ehti paikkauskittailemaan esimerkiksi olohuonetta ja kattoikkunoita sieltä täältä.

Puuliettäkin kokeiltiin ja tuli tuli. Hella tuntui lämpiävän nopeasti ja pysyvän kauan kuumana.

Avainsanat:

lattialaatoitus, lattialaatat, saumaus, puuliesi, tiileri, henna, hella, pohjamaalaus

Kommentoi kaikkea ylläolevaa