LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma laatoitti alakerran wc:n seinien...

PH lattialaatoitus alkaa, kattomaalaus
26.01.04 19:45

Jorma laatoitti alakerran wc:n seinien alaosat samalla harmaalla laatalla kuin pesuhuoneen seinätkin. Pesuhuoneen ja saunan lattialaatoitus pääsi myös vauhtiin. Kävin päivällä tsekkaamassa valkoisten aksenttilaattojen sijoitukset lattialaatoitukseen.

Ahonen siloitteli loput alakerran katoista kirjastoa ja kodinhoitohuonetta lukuunottamatta ja otti ja maalasi katot ruiskullaan, oli myös näköjään levittänyt massat katon ja seinien taitekohtiin. Tiiliseinät saivat myös hieman siloittelua osakseen.

Itse kittailin illalla yläkerran makuuhuoneemme viimeistelyjä ja lopuksi lasikuitutapetoimme Taunon kanssa yläkerran wc:n.

Saunan lauteet tulivat päivällä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa