LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Liekit lähtivät loimuamaan.

Takka palaa
25.01.04 20:00

"Aamulla" hieman huonossa hapessa kustannuspaikalle. Tauno vesieristi pesuhuoneen toiseen kertaan. Minä kittailin seiniä ja kattoja. Erityisesti kirjaston kattoa, Vellukin käväisi kameraturistina paikalla päivän aikana. Vihdoin kello koitti kolme ja pääsi hakattavaksi.

Illalla otimme uusintaerän ja lasikuitutapetoimme alakerran wc:n Taunon kanssa vanhaan malliin, minä levitin liimaa ja Tauno tapettia. Ja valmista tuli.

Saimme Jormalta luvan kokeillaa takkaakin. Muutama tikku sinne pätkittiin ja Saken toimiessa seremoniamestarina liekit lähtivät loimuamaan. Oli se hienoa.

Sahuri Pekka Koivumäki, Tuurilainen Lämpöässäpumpun omistaja ja entinen työkaverini käväisi tarkistamassa paikat illan päälle. Pekka rakensi oman talonsa muutama vuosi sitten täsmälleen eri reunaan Tuuria kuin omamme.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa