LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

FBI ei varmasti pysty salakuuntelemaan meidän perheen saunatuokioita.

Laattoja, kattohiontaa ja salaliittoteorioita
21.01.04 20:50

Jorma laastasi boordit aamusta oikeinpäin seinään kiinni. Ja kyllä nyt näyttääkin hyvältä. Eppa oli taas omissa hommissaan, kattoja ainakin oli kitattu.

Lisäksi sauna ja pesuhuone oli eristetty foliolla niin tiiviisti, että FBI ei varmasti pysty salakuuntelemaan meidän perheen saunatuokioita.

Tauno haki päivällä Seinäjoen RTV:stä laattoja niin paljon kuin lastausmies oli reppu-Volvon perään uskaltanut laittaa. Laattaerä sisälsi pesuhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen ja alakerran wc:n lattiat sekä seinät niihin huoneisiin mihin niitä vielä tulee.

Mallailimme illalla Sanna kanssa harmaita ja valkoisia lattialaattoja erinäisiin muodostelmiin pesuhuoneen lattialle. Pääsimme yksimielisyyteen kuvioinnista. Lattiasta tulee harmaa ja sitä virkistää muutama valkoinen laatta reunoilla. Kuva näyttää sitten joskus lopputuloksen.

Käräytimme pienen läjän pahvi- ja paperiroskaa takapihalla Saken kanssa. Tuleen tuijottelu kyllä rauhoittaa miehen mieltä mukavasti. Mutta niinhän se on tainnut olla jo ammoisista ajoista lähtien.

Hioin vielä lopuksi olohuoneen katon. Ja voi veljet ja sisaret, katon hionta ei olekaan mitään lasten leikkiä. Kädet alkavat olemaan nyrkkeilyn ja hiomisen vuorottelusta kankeina. Olohuone kuitenkin sai sileyden. Vielä muutama huone jäljellä.

Tämän läpi ei signaalit kulje.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa