LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Toivottavasti Eppa askartelee mehuhatut huomiseksi valmiiksi.

Kattopaneelausta
14.01.04 17:16

Otin omaa lomaa töistä ja polkaisin seitsemäksi talolle. Jorma viimeisteli Saken huoneen katon ja aloitimme makuuhuoneemme kattopaneloinnin.

Tarmo levitti tällä välin ensimmäisen kerroksen vesieristettä pesuhuoneen seiniin. Telan kanssahan tuokin homma hoitui. Vesieristekerroksen kuivumistauolla Tarmo vetäisi malliksi pari siivua lasikuitutapettia Saken huoneen seinään. Ei kai tuossakaan mitään niin ihmeellistä ole. Paljon liimaa ja muistaa vain vetää tapettiviuhkalla joka paikasta ilmat pihalle.

Makuuhuoneen toisessa päässä, joka suunniteltiin alun perin vaatehuoneeksi, näytti nyt olevan yksi turha ilmastointiputki. Kaiken lisäksi putki oli asennettu niin lähelle seinää, ettei sinne väliin olisi oikein listamiehilläkään asiaa ollut. Putki tukittiin hatulla ja lyötiin paneelit päälle. Että ei nuo ilmastoinnit mennet putkeen tässäkään tapauksessa.

Ehdimme vielä aloittaa yläkerran aulan kattopanelointia. Tässä huoneessa kattoratkaisut ovatkin hieman monimuotoisemmat kuin kahdessa edellisessä. Mutta pidetään sitten niitä mehuhetkiä vaan hieman enemmän. Toivottavasti Eppa askartelee mehuhatut huomiseksi valmiiksi.

Seuraavaa lakkakerrostakin mietittiin hieman. Tällä hetkellä ykkösratkaisuna tuntuisi olevan ruiskulakkaus. Tapahtuu kuulemma parissa tunnissa ja Tarmolta löytyisi välineet kotoa.

Päivän lopuksi tein vielä tarjouspyynnön RTV:lle parketeista ja laatoista. Sovimme, että saan tarjouksen huomenna faxilla.

Ilta menikin sitten Saken nimipäiviä juhlistaessa.

Salama vangitsee pölyhiukkaset tehokkaasti.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa