LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Näinkö täällä kohdellaan työmiehiä?

Kattoikkunoiden valokehykset
13.01.04 20:00

Jorma askarteli päivällä aulan kattoikkunoiden valokehykset gyproc-levyistä.

Hain iltapäivällä Rautiasta pesuhuonevesieristyssetin, johon kuului pohjuste-primeri 3 l, vesieriste 10 l ja läjä nauhaa nurkkiin ja viemäreihin. Toin samalla ison purkin mestarin seinäliimaa lasikuitutapetteja varten.

Illalla Tauno jatkoi siitä mihin J ja E päivällä kattohommassa jäivät ja minä sudin loput kattopaneelit valkeiksi. Ammattiyhdistysliikekin nosti hieman autotallin kätköissä päätään Saken todetessa: "Näinkö täällä kohdellaan työmiehiä?", kun pudotin vahingossa yhden paneelin samaisen pikkumiehen varpaille.

Loppuillasta Tauno ehti vielä levittämään vihreän pohjusteen pesuhuoneen seinille.

Valokehys

Kommentoi kaikkea ylläolevaa