LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Lapset eivät ymmärrä käsikirjoista mitään.

Kattopaneelien lakkaus #2
11.01.04 19:00

Aamun virkkuna pelipaikalle ja jatkamaan eilistä lakkahommaa. Ensin täytyi tyhjätä kuivausteline ja kantaa eiliset laudat asuinrakennukseen. Lakkasin saman satsin kuin eilenkin, eli 9 kertaa 6 lautaa ja Sakke oli taas apumiehenä. Taustamusiikkina toimi Saken levyvarasto ja ghettoblasteri. M.A. Numminen ja Fröbelin palikat ykkösnyrkkeinä. Yritin ehdottaa "Linnunradan käsikirja liftareille" -äänikirjan kuuntelemista, mutta Sakke sanoi, että se on huono, eiväthän lapset kuulemma mitään käsikirjoista ymmärrä.

Sanna siivosi asuinrakennuksen tiptop-kuntoon ja Tauno urakoi parvekkeen lattian edustuskelpoiseksi.

Nyrkkeilykausikin alkoi taas ja aiheutti puolentoista tunnin tauon keskelle päivää.

Illalla kävimme vielä hiomassa Saken huoneesta viimeiset epätasaisuudet pois. Nyt seinäpintojen pitäisi olla valmiita ottamaan lasikuitutapetti vastaan. Lasikuitutapettia tulee näillä näkymin tuon Saken huoneen lisäksi ainakin kodinhoitohuoneeseen. Muut seinät luultavasti maalataan.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa