LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Lain kouran tavoittamattomissa.

Rappusista ja kaapeista
05.01.04 20:00

Päivällä soitin JT-portaille ja vahvistin porrastilauksen. Portaita voidaan odottaa saapuvaksi tammi-helmikuun vaihteen tienoilla.

Illalla ajelimme pollarin kylään, lain kouran tavoittelemattomiin. Syy vierailuun oli Petri Juurakon Keittiö- ja kalustepaja. Keittiön ja muiden huoneiden kaapit ja tasot ym. hässäkät tuli valittua. Kauppatilanne jousti mukavasti, mikä helpotti valinnan vaikeutta, mm. kaappien rivat saamme sitten kokeilla paikan päällä, kun mies tulee kalusteita asentamaan, hän ottaa kaikki mallit mukaan. Muutenkin Petri vaikutti mukavalta mieheltä, kuten jo ensi tapaaminenkin talollamme osoitti ja kauppaa oli ilo tehdä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa