LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Akryylimassaa nurkkiin veljet ja sisaret.

Pikku-Henna kokoontuu
05.01.04 19:30

Kittaajamestari saapui heti aamulla rakennukselle ja aloitti tiiliseinien tasoittelulla. Jätimme vahvistettujen reunakulmien värkkäämisen ja katon lasikuitunauhojen kiinnittämisen myös suosiolla hänelle.

Jorma alkoi muurata paistouunillista pikku-Hennaamme. Puuhella nousi puoleenväliin asti. Itse vain käväisin päivällä pikaisesti paikalla keskustelemassa kittaajamestarin kanssa. Nurkkien toteutus kittauksen kannalta kiinnosti eritoten. Nurkkia ei kuulemma kannata nauhoittaa, vaan vetäisee vaan akustoksi kutsuttua ihmeainetta nurkkasaumojen peitoksi.

Alkuillasta jatkoin yläkerran hiontaa, kyllähän sitäkin nyt on jo tehty. Tauno koolaili yläkerran kattoa.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa