LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Mittari näytti 65.

Yläkerran kittausta ja tv-antennin suuntaus
02.01.04 19:35

Viimeinen talvilomapäivä tuli käytettyä oikein hyvään tarpeeseen. Aamulla kukonlaulun aikaan pelipaikalle ja hiomaan yläkerran kittejä Epan uusintavetoa varten. Eppa saapui yhdeksän perseessä paikalle ja kittaus ja hionta lähtivät kulkemaan käsi kädessä.

Naapurin Antti käväisi aamulla hakemassa meiltä Kastellin kuormasta yli jääneet kertapuut. Sovimme määräksi parikymmentä metriä, hinnasta en tosin vielä tiedä.

Puolilta päivin ruokailun jälkeen Eppa luovutti ja itsekin lähdin autoa katsastamaan ja muille asioille. Tällä välin Tauno ja Harjun Heikki säätivät tv-antennin kohdilleen. Mittari näytti vahvistamattomalle signaalille arvoa 65, mikä on kuulemma hyvä tulos.

Illalla palasin vielä rikospaikalle ja kittasin Saken huoneen ruuvinpäät uudelleen ja yläkerran aulan ja wc:n ensimmäisen kerran. Nyt on melkein koko huusholli saanut ainakin ensimmäisen kittikerroksen. Nauhoitukset ja rappusaukon kohdan jätin huomiselle.

Lämpö on nyt eilisten säätöjen ansiosta huomattavasti parempi, siis ei enää niin kuuma kuin eilen. Aamulla pakkasta pihalla jotain kolmekymmentä astetta.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa