LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Kittaus on ilomme, totesimme ja...

Uusi vuosi ja samat kujeet
01.01.04 17:30

Kittaus on ilomme, totesimme ja painelimme uudenvuodenpäivän viettoon kittisangon ääressä. Jako meni siihen malliin, että minä nauhoitin ja kittasin nauhakohdat ja Sanna kittasi ruuvinpäät. Yläkerran Saken huone ja makuuhuoneemme tulivat lähes valmiiksi. Päivän päätteeksi hakkasimme vielä Epan ja Saken kanssa hieman säkkiä lyttyyn pitkästä aikaa.

Pakkasta on aika lailla, jotain 25 astetta. Lämmitystä piti tänään säätää hieman pienemmälle, kun sisätiloissa meinaa paistua. Menoveden lämmityksen säätökäyrä taitaa olla hieman liian kireä pakkaspäässä. Pari astetta sieltä löysäsin ihan summissa, katsotaan mitä se huomenna sanoo. Hienohan se on, että lämpöä näyttää riittävän. Ihan kaikki eivät sitä purematta niele, että pellosta lämpöä pakkasillakin tulisi.

Pönttö sekaisin.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa