LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Keltainen olisi ollut huomattavasti parempi juuri tälle kiinnitysmenetelmälle.

Hiontahomma alkoi
27.12.03 15:55

Aamupäivällä kävimme Taunon kanssa Rautiassa ostoksilla. Mukana meillä oli kittaajamestarin kauppalista. Tasoitteita tuli joka lähtöön, sekä kovuuden 80 hiontapaperia ja kääntyilevä hiontavarsi tai siis sen varren päähän tuleva hiomapaperin alusta, on muuten lähes pakollinen vehje. Hiomapapereita siinä mittailtiin ja valitsimme sitten punaisemman paperin leveämmän keltaisen sijaan. Vasta paperia varteen kiinnitettäessä tuli selväksi, että keltainen olisi ollut huomattavasti parempi juuri tälle kiinnitysmenetelmälle, paperi tuli kiinni vehkeeseen reunoilta, ei päistä.

Pienellä virityksellä hiomaan kuitenkin päästiin. Ja Eppa jatkoi kittaamista, lajin taitaja kun on. Omat pohjakittaukseni olivat kieltämättä hieman suurempitöisiä hiottavia. Epalle maistui kittaus niin, että jäi vielä yksikseen hommiin kun muut lähtivät.

Illalla oli taas tanssijärjestämisen aika. Tällä kertaa esiintymislavalla oli herra Rahnasto yhtyeineen. Itse pidimme vapaapäivän emmekä näin ollen voi kertoa orkesteristaan mitään.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa