LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Domus-ikkunoista soitettiin taannoisen reklamaationi takia....

Domus-ikkunat ja lukko-asiat jatkuvat
17.12.03 12:23

Domus-ikkunoista soitettiin taannoisen reklamaationi takia. Lupasivat hoitaa homman jahka korjausrevohka täällä päin liikkuu. Palvelu oli todella ystävällistä, eikä ongelmia asiassa ollut.

Soitin Rautiaan lukkotarjouksen perässä. Samalla tuli päätettyä, että tarvitsemme kolme sarjoitettua lukkoa (asuinrakennus etuovi ja sivuovi + autotallin ovi) ja kolme vain sisältä päin avattavaa systeemiä (takakuistin kaksi ovea ja parveke). Hintaero on noin viisikymppiä per lukko. Valitettavasti tämän vuoden mestarimyyjäksi valitun Rautian tarjous ei tällä kertaa päihittänyt kyläkaupan lukkosepän tarjousta.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa