LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma nikkaroi päivällä etukuistia, Ala-mutka...

Kuisti nousee
08.12.03 19:30

Jorma nikkaroi päivällä etukuistia, Ala-mutka oli jossain välissä käynyt asentamassa hanan vesijohdon asuinrakennuksen päähän. Levytyskin jatkui ja alkaa olla jo melko hyvällä mallilla.

Illalla Tauno veteli keskuspölunimurin sähköjohtoja ja minä ja Sakke ruuvailtiin ikkunoihin ripoja ja peitelevyjä. Muutama ikkuna on tosiaankin hieman linkussa toisiinsa nähden. Saa nähdä kenelle oikaisu-urakka kuuluu. Ikkunat ovat luultavasti olleet tuollaisia jo domus-tehtaalta lähtiessä.

Loppuiltapuhteena täytimme RTL:n kyselylomakkeen Sannan kanssa. Palkinnoksi urakasta sai valita mm. pientalon rakennuspäiväkirjan. Olisi saanut hieman ennemminkin tämä tilaisuus tulla, tilasin kyseisen kirjan kesällä vajaan kolmenkympin hintaan. Siellä se on varastossa kosteutta imenyt siitä asti.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa