LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Päivän tunnit riittivät vain pikaiseen...

Tangokuningas Risto Nevala
05.12.03 23:44

Päivän tunnit riittivät vain pikaiseen työmaan tsekkaukseen. Jorma oli saanut puulieden ja olohuoneen välisen tiiliseinän muurattua. Vesi tulee jo putkia pitkin taloon. Tauno toi nuorisoseuralta ylimääräisen pöntön väliaikaisesti asennettavaksi alakerran vessaan Sakelle. Melkein joka kerta kun Saken saa työmaalle raahattua iskee hätä, johon puskapissat eivät tehoa.

Sakke oli alkuillan naapurin Miukun 6-vuotispäivillä. Ja loppuilta meni taas tanssityömaalla.

Tällä kertaa vieraanamme oli tangokuningas Risto Nevala, joka tuli Tuuriin suoraan Ruotsinlaivakeikalta, ja Noiser-yhtye. Bändi veti hienosti ja Risto lauloi komeasti. Sakke otti kunkusta kuvia keikan aikana uudella syntymäpäivälahjaksi saadulla kamerallaan. Kuningas oli otettu salamavalojen räiskeestä ja tiedusteli mistä lehdestä kuvaaja on.

Alku- ja loppuroudauksen aikana selvisi mistä Noiser-bändi on nimensä saanut. Pojat olivat todella kovaäänisiä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa