LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Olimme Taunon kanssa päivän levyttämässä...

Autotallin levytys ja Saken syntymäpäivä
29.11.03 15:05

Olimme Taunon kanssa päivän levyttämässä autotallia. Seinät tulivatkin kutakuinkin valmiiksi ja kattokin saatiin aloitettua. Katon levyttämisessä apuna käyttämämme nosturi tosin osoittautui hieman liian lyhyeksi huippukorkeaan talliimme, mutta pienillä virityksillä levyt nousivat kattoon asti. Aivan ilman vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kylläkään selvitty, mutta levyt pysyivät kuitenkin ehjinä pientä seinäraapaisua lukuunottamatta. Melko vaikeaa puuhaa tuo katon levyttäminen.

Epan ladyGern akkuruuvinvääntimen akut eivät suostuneet yhteistyöhön, mutta tähän huolenaiheeseen saatiin tola jahka "salama" palautui maanpinnalle. Akkulaturi ei lähdekään lataamaan automaattisesti vaan se pitää houkutella siihen hommaan painamalla nappia.

Jorma käväisi hieman muurailemassa seiniä paikoilleen.

Samaan aikaan toisaalla Sakke juhlisti kuudetta vuottaan ankarasti eskari- ja muiden ystäviensä kanssa. Iltapäivällä oli vuorossa aikuisempi väki.

kommentoi 30.09.04 22:54

mielenkiitoista

Kommentoi kaikkea ylläolevaa