LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Juuri kun pääsin sanomasta, että...

Westwood lähestyi
19.11.03 09:18

Juuri kun pääsin sanomasta, että unohdamme Westwoodin niin se hyökkää takavasemmalta. Myyjä pyysi ottamaan yhteyttä Kastellin edustajaan, Westwoodilla ja Kastellilla on sopimus, että Kastelli-rakentajat saavat portaat edullisemmin heidän kauttaan.

Lähetin sähköpostia Kastellin edustajalle ja kymmenen minuutin päästä tuli vastaus, että saan tarjouksen vielä tänään. Joka myös tapahtui. Nyt on sitten vertailupohjaa.

Susanna kommentoi 20.11.03 14:24

Mekin pyysimme Westwoodilta tarjousta rakentaessamme. Ei tullut. Soitin pariin otteeseen, mutta aina tarjous oli "just tässä pöydällä" ja luvattiin lähettää. Ei tullut koskaan. Soitin myyntijohtajalle, joka sanoi että koska heillä on niin paljon kysyntää, aina jonkun täytyy jäädä ilman palvelua. Ei pahoittelua, ei anteeksipyyntöä valehtelusta, ei mitään. Jos joskus vielä uuden talon rakennamme, portaat EI tule Westwoodilta.

Ile kommentoi 20.11.03 20:57

Ilmeisesti Westwoodilla on tosiaan liikaa hommia. Mekin pyysimme vuosi sitten tarjousta ja mielestämme 6500€ hinta "Y-rappusista" (pyökki/maalattu valkoinen) oli sen verran kova, että tein itse. Tavarat maksoi n. 1000€, kovin työ valkoisten osien maalauksessa.
Kts (puolivalmiina): http://www.nettitalo.com/images/kuvitus/valmis/raput1.JPG

http://www.nettitalo.com/images/kuvitus/valmis/raput2.JPG

http://www.nettitalo.com/images/kuvitus/valmis/raput3.JPG

Kommentoi kaikkea ylläolevaa