LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma muurasi eteisaulan ja olohuoneen...

Toinen sisäseinä ja autotallin kattolaudoitus
19.11.03 19:31

Jorma muurasi eteisaulan ja olohuoneen välisen seinän, joten huoneisto alkaa hahmottumaan. Jouduimme luopumaan Timo-uunista juuri sopivasti pakkasten alla Timo-uuni sai uuden elämän toisella puolen piippua.

Illalla muovitimme ja laudoitimme Taunon ja Vellun kanssa autotallin katon, Kastelli-talosta jäi yläkerran lattialaudoitusta juuri riittävä määrä, vähän jykevää tavaraahan se oli, mutta ylimääräistä. Sanna ja Sakke siivosivat yläkertaa lattialevytyksen tieltä.

Ahti ja Sdp:n edustaja, armoitettu karaokisti sekä kolmen tähden laihduttaja Kyösti Jauhiainen käväisivät tarkastamassa työmaan, eiköhän noilla tarkastuksilla taas päästä viikko eteenpäin.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa