LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma iski koolauksia yläkerran kattoon...

Hiljainen lasitiilien haku Einon päivänä
17.11.03 21:05

Jorma iski koolauksia yläkerran kattoon ja Salama-Einarina ja Miljonääri-Ekinäkin tunnettu Eppa jatkoi sähköhommiaan. Tauno muovitti yläkerran makuuhuoneen katon.

Minä ja Sakke päkistimme kotona Sannan käydessä pikaisesti Alavuden terveyskeskuksessa viideltä. Sanna palasi seitsemältä mukanaan viikon sairasloma ja puhekielto. Täällä on nyt hiljaista.

Illalla kävimme (pariin otteeseen) kyläkaupassa hakemassa kahvoja autotallin ja parvekkeen ulko-oviin sekä kaksikymmentä lasitiiltä pesuhuoneen ja olohuoneen väliseen seinään.

Tähteellä oli vielä yhdistetty Einon nimipäivä ja Epan syntymäpäivä, mutta ehdin hieman villoittelemaan viimeisiä yläkerran seiniä ennen tätä spektaakkelia.

Loppuillan vietimme Tarantinon uusimman 'Kill Bill vol 1' :in parissa. Olikin vallan merkillisen hyvä elokuva. Sergio Leone, itämaiset taisteluelokuvat, anime-piirretyt ja Tarantinon omat maneerit löivät kättä hienolla tavalla ja silmitöntä väkivaltaa riitti. Musiikki (naapurikin mainitsi sen hienoksi aamulla) ja lopun vanhojen elokuvien tanssikohtausten mieleen tuova neljäkymmentäminuuttinen! taistelukohtaus olivat loistavia, kuten kaikki muukin elokuvassa, tuskin tuota olisi paremmin osannut tehdä. Kaksi tuntia tosin vierähti liian nopeasti. Elokuvahan loppuu kesken ja vol 2 näyttää sitten joskus loput kosto-tarinasta.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa