LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Käväisin päivällä muovittamassa pari yläkerran...

Sunnuntain muovituksia
16.11.03 13:20

Käväisin päivällä muovittamassa pari yläkerran aulan kulmaa yksikseni. Agrologi Jokiaho kävi vierailulla tarkastamassa työmaan. Siinähän se töille varattu aika sitten melkein menikin keskustellessa kunnallispolitiikasta ja muista tärkeistä asioista.

Piirtelin Epalle karkean luonnoksen yläkerran aulan viihdekeskukseen tarvittavista seinänsisäisistä johdotuksista.

Illalla hain kyläkaupasta öljytäytteisen sähkölämmittimen autotallin tekniseen tilaan pakkasvahdiksi. Oli muuten yllättävän huono valikoima lämmitysvehkeitä, tuo oli ainut edes puoliksi järkevän näköinen hökötys. Ovenripojakin piti ostella, mutta takin taskusta löytyneet tekstiviestit repivät rauhallisen aikataulun riekaleiksi.

Heli kommentoi 17.11.03 09:28

Välitätkö Eino Fagotille lämpimät nimipäiväonnittelut, sillä tänään maanantaina on Einon päivä! Ja kiitä samalla häikäisevästä ulkovalaistuksesta. Aamulla ulos astuessani olin sokaistua, niin kirkkaat valot siellä ulkona mollotti. Ja tervetuloa teillekin vain meidän ulkovaloratkaisua katsastamaan ja samallahan olis vähän noita tietokonehommiakin... Ja Sakarias on sitten varattu mulle tämän viikon lauantaina päivällä. Me mennään kelloliikkeen rannekellovalikoimaa katsomaan, kun on ne pojan syndetkin tulossa...

Kommentoi kaikkea ylläolevaa