LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Taunon kanssa villoitimme loput yläkerran...

Yläkerran katon villoitus ohi
15.11.03 14:00

Taunon kanssa villoitimme loput yläkerran katosta. Vihdoinkin ne penteleet ovat piilossa. Sakke luki Aku Ankkoja kiltisti koko rupeaman ajan omassa huoneessaan.

Aloittelimme myös katon muovitusta. Koko talo siis kääritään siistiin muovipakettiin ja kaikki saumat vielä teipataan tiiviisti. Seinissä muovia on villojen välissä (sähkörasiat eivät puhkaise muovia) ja katossa muovit ovat villojen alla.

EJ Panulan vaimo Lämpötalosta poikkesi kyläkauppareissullaan hakemaan ilmastoinnista yli jääneet tarvikkeet takaisin kotiin. Juttelimme samalla tulevasta lattialämmitysasennuksesta. EJ ei ollut maininnut asiasta vaimolleen, joka hoitaa kuulemma tavaroiden tilaukset Lämpötalossa. Olipa tosiaan hyvä, että tuli puheeksi.

Kunnanhallituksen jäsen ja armoitettu maratoonari Suni käväisi kertomassa Saurakallion nimenmuutosasian viimeisimmät uutiset, jotka kuulemma lehdessäkin tosin jo olivat olleet. Äänestys nimen muuttamisen puolesta oli mennyt tiukaksi ja lopputulos oli 12-11 nimen pitämisen puolesta, muutosjoukkueen mobilisaatio ja lobbaus olivat olleet kovaa luokkaa. Mutta Saurakallio siis on ja pysyy.

Ja Kortesjärven edustus pyörähti myös tsekkaamassa mestat.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa