LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Kirjoitin päivällä EJ Panulalle Lämpötaloon...

Huuliharppukostaja ja villaa piiloon
14.11.03 16:30

Kirjoitin päivällä EJ Panulalle Lämpötaloon sähköpostin, jossa kyselin taannoisesta lupauksesta soittaa kun toinen puhelu loppuu. Iltapäivällä Erkki sitten soitti. Pääsimme sopimukseen, että en maksa Sun-Airin ylimääräistä laskua ja vaimonsa tulee hakemaan huomenna lauantaina loput ilmastointivermeet. Yläkerran lattialämmitysasennus sovittiin samalla viikon päähän maanantaille ja lämpöpumppuasennus saman viikon perjantaille. Maanantaihin mennessä siis pitää yläkerran lattian alimmat levyt olla paikoillaan lattialämmitysputkia varten.

Villoittelimme Taunon kanssa yläkerran kattoa. Vaikeaa, mutta hermojariipivää puuhaa.

Eppa kävi sähkötaulun kimpussa häärimisen tauolla ostamassa c-duuri huuliharpun Tuurin musiikkiliikkeestä, kohta varmasti saamme kuulla työmaalla suruisia työläisbluusseja aherruksen lomassa tai sitten tuosta c-duurista irtoaa vain ukko-Nooan tyyliset täräykset.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa