LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Tauno villoitteli autotallin teknisen tilan...

Syksyn viimeisimpiä sutaisuja
11.11.03 19:39

Tauno villoitteli autotallin teknisen tilan kattoa, kun saavuimme iltapäivällä paikalle. Maalasin kuistin ulkoverhouslaudat huomista varten valmiiksi, maalauskeliä vaan vielä riittää. Sanna ja Sakke siivosivat asuinrakennuksen siistiin kuntoon.

Lukkoasioistakin keskusteltiin, vielä ei päätetty otetaanko kaikki lukot (asuinrakennus 4+1 kpl) sarjoitettuna samalle avaimelle vai jollain muulla systeemillä. Pari takaoveahan voisi jättää myös ilman ulkoa-avattavaa lukkoa, käytännössä vain etuovesta ja khh:n sivuovesta tullaan kulkemaan avaimella sisään, mutta murtoturvallisuus kyllä kasvaa lukon myötä. Autotallissakin on vielä muutama ovi odottelemassa (ehkä munalukkopohjalta).

Naapurit lainasivat Taunon kuramyllyä omaa huomista anturavaluaan varten.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa