LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Tauno asenteli kattopellityksiä ja harjatiiliä...

Harjatiiliä ja savua
08.11.03 15:10

Tauno asenteli kattopellityksiä ja harjatiiliä paikoilleen. Minä siivoilin pihapiiriä ja poltin roskia. Märät pahvilaatikot savuttavat muuten aika melkoisesti. Sopivasti oli vielä matalapaine ja kaikki savut jäivät aukealle leijailemaan.

Kannoin Tiileritakan ja -lieden laastit ja oheistarvikkeet taloon sisälle. Sähkö-Kauniston ilmastointimiehiä ei ole vieläkään näkynyt, vaikka ihan itse lupasivat tulla jo aikoja sitten, nyt alkavat jo muidenkin hommat hidastua.

Illalla olikin taas vuorossa tanssijärjestäminen. Tällä kertaa lauteille astuivat Eino Luostarin orkesteri ja Birgitan karaoke. Eino Luostari oli tehnyt 54 vuotta keikkoja eikä ollut kuulemma koskaan saanut syödä ilmaiseksi niin paljon sämpylöitä ja höyrymakkaroita kuin meillä. Pienilläkin asioilla voi saada ihmiset onnellisiksi.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa