LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Tauno ja minä villoitimme yläkertaa...

Eristys harppoo eteenpäin karhun askelin
07.11.03 18:42

Tauno ja minä villoitimme yläkertaa alkuillasta. Seinä alkavat olemaan kutakuinkin villassa. Ihan kaikkea ei voi vielä villoittaa, koska ilmastointityöt näyttäisivät olevan vielä pahaenteisesti kesken.

Jorma sai yläkerran harvalaudoituksen valmiiksi ja ikkuna- sekä ovitiivistyksetkin ovat hyvällä mallilla.

Velux-kattoikkunoista puuttui valokehykset, lyhyen velux.fi:n tsekkauksen jälkeen havaitsin, että kamppeet ovat ilmeisesti lisävaruste. Soitin kuitenkin asiasta Kastelli-edustajallemme Marko Tusalle, joka ilmoitti olevansa nykyisin rekkakuski ja pyysi soittamaan veljelleen, joka on myös Kastelli-edustaja. Veli antoi työpäällikön numeron. Soitin työpäällikölle, joka sanoi Veluxin valokehyksien olevan niin kelvottomia tarkoitukseensa, että Kastelli on lakannut tarjoamasta niitä kattoikkunoiden mukana. Kuulemma useimmissa tapauksissa on paljon helpompi tehdä itse kipsilevystä kehykset kuin yrittää saada originaali-valokehyksiä mahtumaan.

Loppukevennykseksi illalla oli vielä kyläkaupalla ilotulitus. Pauke oli kovaa ja tulitus värikästä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa