LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Kuume iski, joten tämäkin päivä...

Kuume
05.11.03 16:48

Kuume iski, joten tämäkin päivä meni reisille. Tauno ja Eppa virittelivät ainakin yläkerran sähköistyksiä, putkivarauksia ja villoituksia.

Sähköasentaja Pienimaa soitteli internet-ongelmista, pyysin jaarittelun lomassa tarjouksen ja esitteen ihmekaapista, johon saa kaikki talon puhelin-, tietokone- ja televisiohässäkät kätevästi muokkailtavaan muotoon.

Lasit pysyvät juuri ja juuri koossa erikeeperin voimalla.

Ilkka Pirttimaa kommentoi 05.11.03 23:50

Kenenkäs "ihmekaappia" on tarjolla? Minulla on elkolink, eli ainakin siitä löytyy kokemuksia (pääosin hyviä). Olen tosin ollut havaitsevinani RJ-rasioissa pientä huonolaatuisuutta, mutta en osaa sanoa varmasti. Aktiivilaitteissa TV-->RJ tuottaa hyvän kuvan ja heiltä löytyy myös mm. 4 kanavainen TV-modulaattori (jos haluaa tuottaa omia kanavia esim. digiboxista, PC:ltä, linnunpöntöstä, postilaatikosta tms. tarpeellisesta)

Kommentoi kaikkea ylläolevaa