LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Erpiasta tuli 200 euron lasku...

Ilmastointijärjestelmä Erpia / Lämpötalo keskustelua
28.10.03 16:25

Erpiasta tuli 200 euron lasku ylimääräisistä Sun-Air ilmastoinnin putkitavaroista, jotka tilattiin Air-wiseltä. Soitin EJ Panulalle ja kysyin sopimuksestamme luovuttaa ylijääneet tavarat takaisin lopuksi ja näin korvata nuo tilatut tuotteet, taisin samalla hieman arvostella tapojaan hoitaa hommia, mutta mies oli kuulemma toisessa puhelimessa ja lupasi soittaa takaisin. Ei soittoa illan aikana kuulunut.

Hieman ottaa pattiin maksaa LVI-suunnitelmista ja ilmastointijärjestelmästä maltaita (siis suunnitelma ja järjestelmä tilattiin samalta yritykseltä Erpia / Lämpötalo Seinäjoki), ja sitten kun ilmastointia aletaan toteuttaa niin huomataan, että suunnitelmat ovat mahdoton toteuttaa ja ilmastointi täytyy tehdä toisella tavoin. Ja sitten eivät enää Erpialta tulleet putkenmutkat ja välikappaleet olekaan oikeanmallisia. Niitä tilataan lisää, ja nyt he laskuttavat näistä lisää. Turha luulla, että maksan. Mielestäni nämä kuuluvat järjestelmään ja elleivät kuulu niin suunnitelma oli huono ja voin vähentää 200 euroa siitä laskusta. Loput turhat putkenmutkat ym. tavarat voin kyllä luovuttaa takaisin, enhän minä niillä mitään tee.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa