LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Illalla kävin kansalaisopetuksen jälkeen hakemassa...

Ulkovalaisinkaupoilla
23.10.03 20:40

Illalla kävin kansalaisopetuksen jälkeen hakemassa autotallin päätyyn valaisimen kyläkaupasta, valikoima oli melko heikko, mutta jonkinlainen starwars-itämaistyyppinen viritelmä käteen jäi.

Kauheasti tuntuu olevan kiireitä, rakennukselle ei meinaa ehtiä ollenkaan. Onneksi Jorma, Eppa ja Tauno ehtivät. Kaikki ovet, etuovea lukuunottamatta, ovat nyt asennettuna. Villoituskin on lähes valmiina myös yläkerrassa. Pihan puoleisen seinäntauksen matalan osan villoitus päätettiin tehdä puhallusmeiningillä, kun vaan Sähkö-Kauniston ilmastointimiehet saapuisivat joskus tekemään hommansa loppuun. Hieman vituttaa muuten keräillä tupakantumppeja samaisten tyyppien jäljiltä yläkerran villojen päältä ja muualta, mutta muuten hommat kyllä hoituvat sulavasti ja putket piilottuvat, vaikka suunnitelmista ei välillä mitään apua olekaan.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa