LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Illalla oli vuorossa tanssit, Esko...

Esko Rahkonen
18.10.03 23:59

Illalla oli vuorossa tanssit, Esko Rahkonen yhtyeineen saapui Tuuriin 40-vuotisjuhlakiertueellaan. Rock-festarijärjestäjänä ja kaikenlaisia bändejä Tuurin nuorisoseuran lavalla nähneenä täytyy todeta, että tästä bändistä, ainakin laulajasta ja kitaristista huokui sellainen aitous, jota ei saa kuin vuosikymmenten marinaadissa. Varsinkin transvestiitti kitaristi teki todella vaikutuksen, siitä itsetunnosta voisi jakaa vasemmalle ja oikealle eikä miehestä huomaisi vielä mitään ja kitarakin soi kuin Tolosella. Eskokin oli pelimies, totesi Sakelle, että onpas siinä minun (siis Eskon) näköinen poika. Ja oli muuten ensimmäinen bändi, jolla oli bändäreitäkin. Rock-nööseillä riittää opettelemista, näiden ei tarvitse paiskoa televisioita.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa