LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Ilmastointimiehet olivat päivällä viritelleet lisää...

Villoitusta siellä ja täällä
15.10.03 18:55

Ilmastointimiehet olivat päivällä viritelleet lisää putkia välipohjaan. Mutkia piti tehdä sen verran, että paketissa mukana tulleet välikappaleet eivät riittäneet. Pitänee kysäistä josko nämä ylimääräiset sälät saisi ilmastointipakettiin kaupan päälle. Kai ne putket olisivat riittäneet mikäli asennus olisi onnistunut suunnitelman mukaan, mutta todellisuus on paperilappusia ihmeellisempää.

Tommi ja Tauno olivat kalibroimassa traktorivetoista tellinkiä asuinrakennuksen päädyssä, kun saavuimme pelipaikalle.

Illalla villoitin Saken huoneen toisen päädyn seinäntakaisen tyhjän tilan. Samaan aikaan Sanna ja Sakke operoivat keittiön villojen kimpussa ja Tauno paukutteli autotallin pihanpuoleista päätyä kuntoon ulkoverhouksien osalta.

Kannattaa muuten lajitella villat kokojen mukaan heti, kun ne tontille saapuvat. Nyt niitä pitää etsiä ja siirrellä miten sattuu. Ja uskokaa, että tuota tavaraa on paljon enemmän kuin uskottekaan.

Muita huomioita ja tapahtumia tälle päivälle: Iltaisin ja aamuisin alkaa olemaan jo aika kylmä. Arvi Lind luki tänään viimeiset uutisensa. Ostimme xboxin ja Project Gotham Racingin.

Ilkka Pirttimaa kommentoi 16.10.03 17:46

Puhallettavalla selluvillalla on puolensa... Paljonko muuten maksoivat villat taloonne? Voidaan vertailla selluvillaan asennettuna (kaivan hinnat jossain vaiheessa)

Kai kommentoi 16.10.03 22:01

Villat tulivat talopaketin mukana, vaikea sanoa. Mutta kyllä tuohon asennukseen muutama ilta tuhraantuu, puhaltamalla ei kai kauaa nokka tuhise.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa