LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Illalla villoittelin yksikseni Jorman päivällä...

"Viimeinen" kerros villaa
13.10.03 18:55

Illalla villoittelin yksikseni Jorman päivällä koolaamia asuinrakennuksen ulkoseiniä, sisin villoitus 45 mm. Näiden villojen päälle ruuvataan seinälevyt. Ulkoseinien rakenne siis ulkoverhous, (tuuletusväli), tuulensuojalevy, villaa, muovi, villaa, gyproc.

Sakke ja Sanna saapuivat sulostuttamaan pimenevää iltaa vähän myöhemmin. Siivosimme hieman palikoita läjälle.

Jyrki kommentoi 15.10.03 10:21

Selitäppäs nörtille sana 'koolaus'.

Kai kommentoi 15.10.03 10:48

Rakennustietouden oraakkeli ja kaikkitietävyys vastaa: Aluslaudoitus tai -rimoitus, joiden väliin voi esimerkiksi tukkia sitä villaa. Ulkoverhouksen ja tuulensuojalevyn välissä oleva koolaus taas oli tuota tuuletusväliä sekä tietty paneeleiden kiinnitystä varten. Jos joltakin löytyy parempi selitys niin avautukoon.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa