LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Käväisimme rakennuksella sunnuntaitsekkauksella ihan vapaapäivämielessä...

Autotallin räystäiden aluslaudoitus
12.10.03 16:25

Käväisimme rakennuksella sunnuntaitsekkauksella ihan vapaapäivämielessä eilisen Jyväskylän keikan vielä hieman painaessa hartioita. Tauno paukahti paikalle autotallin räystäiden aluslautoja asentamaan. Auttelin sitten loppusuoran tellingeillä. Korkeimmat kohdat autotallin takapuolesta on nyt aluslaudoitettu. Laudat hakattiin kynän mitan välein paikoilleen.

Heli kommentoi 13.10.03 15:37

Mitenkäs muuten keikka meni? Etanat.netissä ei vielä ollut kommentteja sen suhteen. Eikös niin, että Rentukassa olitte??

Tänä viikonloppuna tulen käymään siellä päin. Voipi olla, että tulen vain lauantaina käväisemään, kun sitten illalla on taas iltarientoja täällä Seinäjoen suunnalla, mutta niitä Sannan kuvia pitäis tulla tsekkaamaan. Ukki jo kertoi, että paljon on hyviä otoksia. Ja taitaa Sakke-poika tulla äitiinsä tuossa valokuvaus-innokkuudessa, sen verran paljon oli ukilla lähikuvia häävieraiden naamoista teetettynä. Ihana poika... Kerro terveisiä meiltä ja Juuli odottaakin jo kovasti, että näkis "Kaken".

Kommentoi kaikkea ylläolevaa