LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Dave Shealta (Mezzoblue) tuli tänä...

CssZenGarden
02.10.03 08:08

Dave Shealta (Mezzoblue) tuli tänä aamuna sähköpostia. Hän oli hyväksynyt winamp3-lookalike ehdotukseni CssZenGardenin Themes and Lookalikes -osastolle. Se tekee minusta ensimmäisen suomalaisen, joka on näille maailmalla erittäin arvostetuille css-sivuille hyväksytty. Woah.

Reimajoose kommentoi 06.10.03 16:23

No ei se sentään NIIN iso juttu ole, varsinkaan kun Winamp3-tyylisi ei nyt mikään maailman originaalisin idea ole. No offence.

Kai kommentoi 07.10.03 08:22

Kuuleppas nyt Reimajoose, onhan se nyt vain sillä lailla, että juuri tuo tyyli taisi olla maailman "originaalisin" kun kukaan muu ei sitä ollut tehnyt. Tai mistäs minä tiedän monellako tämä sama idea on ollut mielessä, mutta eivät ole jaksaneet tai viitsineet toteuttaa (eli se 95 % luovuudesta on jäänyt sohvan pohjalle).

Ihan yleisesti vain vinkkinä, että pitkällä tähtäimellä onnellisemmaksi tulet iloitsemalla toisten ja omasta menestyksestäsi kuin yrittämällä nujertaa vastaan käveleviä hymynaamoja. Shine on you crazy diamond!

Kommentoi kaikkea ylläolevaa