LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Taunon kanssa heivattiin viitisenkymmentä kolmemetristä...

Erikoisvahvoja kipsilevyjä ja luovutus
01.10.03 18:55

Taunon kanssa heivattiin viitisenkymmentä kolmemetristä erikoisvahvaa kipsilevyä autotalliin siistille läjälle. Jotenkin vaan nämäkin osaavat painaa melko runsaasti. Hormin tiilet, autotallin nosto-ovi ja toinen varaston ovi olivat ilmestyneet päivän aikana tontille.

Kastellin miehet olivat tekemässä yläkerran osuutensa päivällä. Illalla vanhempi rakennuspäämies allekirjoitutti minulla talon luovutuspaperit. Todella hyvä ja asiantunteva työmies tämä Hannu oli, hyvää jatkoa vaan koko porukalle.

Eipä siinä sitten muuta tullut tehtyä. Jotenkin jäävät vajaaksi nämä rakennuspäivät, kun pitää "oikeissa" töissä päivät huhkia ylitöitä ja illalla on heti pimeä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa