LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Klo 14:00 piti olla rakennekatselmus....

Oletettu rakennekatselmus
30.09.03 14:26

Klo 14:00 piti olla rakennekatselmus. Mutta töistä karattuani ja paikalle päästyäni Antti ilmoitti, että katselmus on siirtynyt. Rakennusmestari ei ollut kuulemma päässyt vielä vauhtiin loman jälkipeleissä. Katselmus pidetään sitten joskus toiste.

Aivan turha tonttireissu ei kuitenkaan ollut. Tapasin serkkuni Anninan, joka muutti Saksaan muutama vuosi sitten ja hänen uuden poikaystävänsä Stevenin. Keski-eurooppalaiset olivat Antin työmaalla kahvintuontireissulla. Steven asuu Hamelnin pillipiiparin patsaan juurella ja Annina hevoskartanossa, mikäli se teitä yhtään liikuttaa. Ehdimme jo Epan (lightning-eki) kanssa hehkuttaa nyrkkeilytaitojamme, kunnes kuulimme Anninalta, että hiljainen S oli joku Englannin armeijan nyrkkeilymestari. Sulkeuduin kuitenkin suosioonsa tietämällä tämän Hamelnin pillipiiparitarinan. Hyvä nyrkkeilijä ei edes joudu sellaisiin tilanteisiin, joista taitava selviää.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa